• hotel koenigsleiten kinder familie

Vakantie: familietijd

Het is zover: op naar de speel- of skiweide, de natuur in of naar de speelruimte! Kinderen zijn van harte welkom in ons Hotel Königsleiten Vital Alpin. Daarnaast moeten natuurlijk ook de ouders / volwassenen aan hun trekken komen, daarom zorgen we goed voor al onze gasten; klein, groot, jong en oud!


Kinderen. Plezier. Actie.
Kinderen zullen zich in ons hotel niet snel vervelen. In de twee speelruimtes kunnen ze zich lekker uitleven. Speelruimte 'Hocus Pocus' is vooral leuk voor de jongere kinderen. Ze kunnen er verstoppertje spelen en zich met speelgoed vermaken. De kinderen spelen er vaak uren achter elkaar, de tijd vliegt er blijkbaar voorbij! De wat oudere kinderen, en soms ook volwassenen, hebben de voorkeur voor de tweede speelruimte. Hier kan namelijk tafeltennis, tafelvoetbal of poolbiljart worden gespeeld.

In de zomer is de speelweide direct naast het hotel erg populair bij de kinderen. Deze speelweide is in de winter omgetoverd tot een ware skipiste, waar ook de allerkleinsten hun eerste bochtjes kunnen oefenen. Dit kan onder begeleiding van skileraren van de familie Obermoser’s skischool.

Ouders. Ruimte. Ontspanning.
Terwijl de kinderen zich aan het uitleven zijn, kunnen de ouders optimaal genieten van de rustige tijd voor zichzelf: een romantisch diner, een ontspannende spa, op het zonneterras, op de skipiste, etc. Eindelijk tijd en ruimte om simpelweg met z’n tweeën van gelukkige vakantiemomenten genieten en het alledaagse even achter u laten. En wanneer de kinderen met vermoeide maar blije oogjes de ouders weer om de hals vallen is óók iedereen tevreden – weer verenigd na tijd voor zichzelf te hebben gehad.

Familie. Quality Time. Beleving.
Gezamenlijke belevenissen maken indruk op kinderen en jongeren. Geborgenheid en liefde geeft ze kracht en vertrouwen. In onze familiekamers verblijft iedereen in dezelfde omgeving, terwijl zowel de kinderen als ouders toch hun eigen ruimte hebben: de ruimtes zijn met een deur van elkaar gescheiden. Ook zijn er tal van mogelijkheden tot familieuitstapjes en activiteiten, waar wij u graag over informeren.