• hotel koenigsleiten vital alpin lobby rezeption
  • hotel koenigsleiten rezeption lobby
  • hotel koenigsleiten rezeption

Hartelijk welkom in Hotel Königsleiten Vital Alpin

Arriveren. Loslaten. Genieten.
De vakantie waar u al zo lang naar uitkeek begint hier, hier & nu...
...waar het eindeloos genieten is! De zintuigen verzamelen en verwerken ontelbare indrukken -zoals kleuren, geuren en smaken-, terwijl lichaam en geest langzaam wennen aan het heerlijke gevoel van vrijheid. En dan voelt u zich plotseling thuis, ver weg van alledaagse drukte en hectiek. In de gezonde berglucht tussen het Tiroolse Zillertal en het Nationaal Park Hohe Tauern, in het centrum van Almdorf Königsleiten, op 1600 meter hoogte, in het 4-sterren Hotel Königsleiten Vital Alpin.

Hartelijkheid. Plezier. Geborgenheid.
Bij de mooiste momenten van ons leven zijn bijna altijd unieke mensen betrokken. Met belangstellende ogen en een hartelijke manier van doen geven ze ons een goed gevoel en vinden ze een plekje in ons hart. Zeker op vakantie zijn we op zoek naar bijzondere geluksmomenten. Wij, uw gastfamilie Obermoser en ons hele team, weten hoe waardevol deze tijd is. Met veel plezier helpen we onze gasten en staan we u bij met raad en daad, zodat u een onvergetelijke vakantie beleeft.

Verblijf. Actief. Wellness. Genot.
Ons hotel is ingericht naar de behoeftes van onze gasten. Zo bieden we een grote diversiteit aan verblijf: we hebben 50 kamers die zijn onderverdeeld in zeven categorieën, met allen hun eigen voordelen. In het 400 m2 grote wellness gedeelte heeft u vele mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Ondertussen kunnen zowel grote als kleine kinderen terecht in één van de twee speelruimtes, op de buitenspeelplaats of de ski-weide. Smulpapen komen aan hun trekken in onze gezellige Kamin- of Pfiffikusbar, op het zonneterras of in ons “Restaurant Zum Kirchenwirt”.
Onze garage heeft plek voor 35 auto's en ook buiten heeft het hotel ruime parkeergelegenheid; direct voor de ingang. Uiteraard kunnen onze gasten gratis gebruik maken van ons WIFI netwerk.

Herstel. Sport. Natuur.
Met ons Hotel Königsleiten Vital Alpin bieden we alle rustzoekers, sporters, families, paren, natuurliefhebbers en levensgenieters een fijne plek in het centrum van Königsleiten. Op deze plek komen we graag aan uw wensen tegemoet! Want voor plezier, genot, comfort en een geborgen gevoel kan iedereen bij ons terecht. We verheugen ons al op uw bezoek en heten u van harte welkom!

Uw Familie Obermoser.