• wellnesshotel koenigsleiten massagen
  • wellnesshotel koenigsleiten wellness
  • wellnesshotel koenigsleiten wohlfuehl massagen

Verzorging. Schoonheid. Ontspanning.

Het gevoel voor schoonheidszin lijkt aangeboren te zijn. En dat komt goed uit, want tijdens deze vakantie kunt u de tijd nemen uzelf heerlijk te laten verwennen. Onze masseuse adviseert u graag over een geschikte behandeling, waarna uw innerlijke en uiterlijke schoonheid gaan stralen.


koenigsleiten hotel wellness massage

LOMI LOMI NUI

HAWAIIAANSE MASSAGEVORM - Welkom en Aloha in een wereld vol ontspanning en welbevinden!
Lomi Lomi Nui is een combinatie van kneden, wrijven, vloeiende strelingen en rekkingen. De deels zachte, deels krachtige aanrakingen activeren de doorbloeding en stofwisseling, heffen spanningen op en maken gewrichten los. Het ruime gebruik van warme massageolie en de Hawaïaanse muziek maken van deze massage een bijzondere belevenis.

LOMI LOMI NUI helpt:
• Het dagelijkse leven los te laten
• Lichamelijke spanningen op te heffen
• Nieuwe energie te vinden

Hele lichaam 60 minuten € 80,00


Rajawatu massage

Luxe verwenbehandeling voor voeten, schouders, nek en rug waarbij gebruikt wordt gemaakt van handgemaakte, warme massagestenen die speciaal voor iedere klant worden gevormd.

De voeten komen na een traditionele peeling met de Citrus & Orange Polish tot rust in een
aromatisch en geurend voetenbad, dat doet denken aan een bloemenzee.
Tegelijkertijd met het voetenbad zorgen de Balinese massagegrepen en de
warme aroma-kompressen voor het loslaten van spanningen in de het schouder- en nekgebied.
Na het drogen van de voeten neemt u plaats op de massage tafel en kunt u genieten van een
heerlijke massage van schouders rug en nek die wordt uitgevoerd met de handgemaakte warme
massagestenen.

75 Minuten. € 90,- 


Ontspannende massage (hele lichaam)

Een ontspannde massage met hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

55 minuten  € 60,00


Ontspannende massage van rug of benen

Door de uiterst aangename massage kan uw rug of benen volledig ontspannen. Het speerweefsel wordt losgemaakt en kan daardoor ontspannen. Daarnaast voedt de warme olie uw huid en wervels.
(aromatiserende olie`s worden bij deze behandeling gebruikt)

25 minuten € 32,00


Cupping massage

Bij cuppingmassage wordt er gebruik gemaakt van cups waarbij de huid vacuüm wordt gezogen. Daarom wordt het evengoed aangeduid als vacuümmassage. Deze techniek werd van oorsprong gebruikt voor het behandelen van brandwonden en littekens. Daarnaast werd ontdekt dat deze massagetherapie een gunstige uitwerking heeft op cellulite. Er volgde daarom vele studies naar het effect van vacuümmassage. Uit deze studies kwam naar voren dat de weefselhardheid en de elasticiteit van de huid verbeterde. De fibroblasten in de huid worden gestimuleerd waardoor het bindweefsel in de huid verbeterd. Daarnaast wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd en verbeterd het de bovenste huidlaag. De effecten van de cupping massage verbeteren hiermee het reliëf van de cellulite. In eerste instantie is er een verbetering waar te nemen doordat het vocht beter wordt afgevoerd maar hoe meer behandelingen er worden ondergaan hoe meer effect dit zal hebben op de rest van het weefsel. Afhankelijk van de classificatie van de cellulite, het aantal behandelingen en uw lifestyle werken wij toe naar een vermindering van uw cellulite of een cellulite vrije huid!

Rug | 25 Minuten | € 32,00


Zeepborstel massage

Een zeepborstelmassage is een intensieve lichaamsreininging.
Met schaapsmelkzeep wordt met borstels inmasseert en vervolgens wordt er rustig masseert.
Deze dieptereiniging van de huid opent de porien en maakt de huid zacht. Doordat de doorbloeding van de huid wordt gestimmuleerd, veranderd de huid weer in een goedverzorgde frisse huid.

Hele lichaam | 45 minuten | € 49,00


Jade-massage-tafel

Jade massagetafels zijn een combinatie van oosterse therapie en geavanceerde technologie. Het zijn "zelfmassage" massagetafels dat door middel van een automatische bediening, verschillende delen van het lichaam masseert. De belangrijkste voordelen zijn voor mensen met cervicale (hernia) problemen, contracturen, rug, hoofdpijn, duizeligheid, angst, stress, enz.

WAAROM IS JADE?
Jade massagetafels zijn thermische massagebanken die gebaseerd zijn op de natuurlijke eigenschap van Jade stenen als een warmte zender. Vanwege zijn grote gebruik in Azië staan ze bekend als de Koreaanse of Chinese brancards. In oosterse geneeskunde wordt Jade erkend voor zijn voordelen voor de organen en verjonging. Vroeger was Jade zelfs nog meer gewaardeerd dan goud door sommige culturen.

HOE WERKT HET?
Ze zijn therapeutische massagetafels, omdat automatische gunstig programma's combineren lichaam therapieën, zoals massage, warmte therapie, acupunctuur, acupressuur en chiropractie. Jade massagetafels bereiken dit door middel van rollen jade stenen aangebracht bij een temperatuur en snelheid geschikt voor de gehele ruggengraat, spieren en pezen. Een jade behandeltafel is een grote opluchting voor de pijn in vele delen van de rug.

30 Minuten             30,00€


Lichaamspeeling

met zeezoutpeeling en een lichaamspakking voor een boterzachte huid

20 minuten € 30,00


Lichaamspeeling met een ontspannende massage

laat u verwenden door de geur van gember en sinaasappel

45 minuten | rug | € 62,00


IL-DO lichaamskaarsen

Net als de oorkaars is ook de lichaamskaars een eeuwenoud indiaans gebruik. Tijdens het verbranden van de kaars komen energieblokkades vrij. Het afweersysteem van het lichaam wordt gesterkt.

De lichaamskaars kan een goed hulpmiddel zijn en effecten hebben op de pijnlijke plek op het lichaam voor herstel.

Een lichaamskaars geeft een trilling die te vergelijken is met een lichte massage.

Door de kaarsen te gebruiken verwijdert men de energie blokkades uit het lichaam en maakt men de weg vrij voor het afvoeren van de opgehoopte afvalstoffen. Daarna zuivert de kaarsbehandeling de geest. De in onze gedachte bewaarde negatieve gevoelens kunnen met behulp van onze geestkracht verwijderd worden.
De behandeling met kaarsen geeft rust, warmte en aandacht. Iets wat iedereen wel kan gebruiken.

Behandeling, inclusief 1 IL-Do lichaamskaars € 30,00

Een kaars om mee naar huis te nemen kost € 10,00 per stuk


Massage voor kinderen

Massage voor kinderen, niet zozeer gericht op spieren of lichaamsdelen maar vooral op de huid en het aanraken op zich. Ter bevordering van rust en ontspanning, bij lichamelijke pijn of klachten, ter versterking van het imuunsysteem, het stimuleren van (geluks)hormonen en stofjes, of ter kennismaking met het eigen lichaam en aanraking. Om de kinderen een totale onstpanning te geven, moet een ouder of bijvoegd persoon bij de behandeling aanwezig zijn. 

15 minuten € 25,-


Alle methoden dienen als ondersteunende maatregelen bij talloze ziekten en hebben als doel het zelfherstellende vermogen van uw lichaam te activeren. Ze zijn echter geen vervanging van een behandeling door uw arts.