• wellnesshotel koenigsleiten massagen
  • wellnesshotel koenigsleiten wellness
  • wellnesshotel koenigsleiten wohlfuehl massagen

Verzorging. Schoonheid. Ontspanning.

Het gevoel voor schoonheidszin lijkt aangeboren te zijn. En dat komt goed uit, want tijdens deze vakantie kunt u de tijd nemen uzelf heerlijk te laten verwennen. Onze masseuse adviseert u graag over een geschikte behandeling, waarna uw innerlijke en uiterlijke schoonheid gaan stralen.


Klassische massage

Een ontspannde massage met hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen. Het lichaam wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

25 minuten  € 35,00

50 minuten  € 60,00


Sportmassage

De massage is veelal gericht op het periodiek onderhoud van de spieren om fit te blijven of weer fit te worden. Hier ligt naar behoefte het tempo hoger, is de druk wat groter en de werking dieper.

45 minuten € 55,00


Aroma-massage

Afhankelijk van de behoefte en of klachten worden er naast de basisolie één of meerdere 100% natuurzuivere etherische oliën op de huid aangebracht.
Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest, voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust, Pure ontspanning dus.
Een aroma massage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helderder.

Aroma massage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene spierpijn en stressklachten.
Maar ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aroma massage zeker een aanrader.

25 minuten  € 35,00

50 minuten  € 60,00


Hotstone Massage

De hete stenen worden niet alleen zorgvuldig geplaatst maar er wordt ook mee gemasseerd waardoor de spieren de warmte absorberen en ontspannen. Voor de liefhebbers kan dit overigens ook gecombineerd worden met koude stenen.

25 minuten € 35,00

50 minuten € 55,00


koenigsleiten hotel wellness massage

LOMI LOMI NUI

HAWAIIAANSE MASSAGEVORM - Welkom en Aloha in een wereld vol ontspanning en welbevinden!
Lomi Lomi Nui is een combinatie van kneden, wrijven, vloeiende strelingen en rekkingen. De deels zachte, deels krachtige aanrakingen activeren de doorbloeding en stofwisseling, heffen spanningen op en maken gewrichten los. Het ruime gebruik van warme massageolie en de Hawaïaanse muziek maken van deze massage een bijzondere belevenis.

LOMI LOMI NUI helpt:
• Het dagelijkse leven los te laten
• Lichamelijke spanningen op te heffen
• Nieuwe energie te vinden

Hele lichaam 55 minuten € 75,00


Ayurveda – Indische massage

De Ayurvedische massage is naast een bijzondere vooral ook een diep ontspannende ervaring. Bij deze zachte, energetische massage gebruiken we speciale, warme oliën. De steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen brengen je ontspanning én een innerlijke balans.
Optimaal genieten dus.

75 minuten € 85,- 


Voetreflexzone massage

Je voeten weerspiegelen je hele lichaam. Met een voetreflexzonemassage masseren we drukpunten die direct in verbinding staan met je organen en zenuwen. Eigenlijk krijg je hiermee dus een lichaamsmassage. Het voelt goed voor je voeten, maar het echte effect merk je in je lijf.

25 minuten   € 35,00


Kindermassage

Massage voor kinderen, niet zozeer gericht op spieren of lichaamsdelen maar vooral op de huid en het aanraken op zich. Ter bevordering van rust en ontspanning, bij lichamelijke pijn of klachten, ter versterking van het imuunsysteem, het stimuleren van (geluks)hormonen en stofjes, of ter kennismaking met het eigen lichaam en aanraking. Om de kinderen een totale onstpanning te geven, moet een ouder of bijvoegd persoon bij de behandeling aanwezig zijn. 

15 minuten € 25,-


Lymphdrainage

Lymfedrainage is een massage waarin door zachte ronddraaiende bewegingen het lymfestelsel wordt stimuleren om vocht, en daarmee ook gifstoffen af te voeren. Vaak wordt deze massage techniek gebruikt bij het behandelen van oedeem, een teveel aan vocht dat zich ophoopt in het lichaam. De vochtafvoer door lymfedrainage vermindert de druk op de huid en/of organen, daardoor nemen pijnklachten af.

Bij lymfedrainage wordt altijd in de hals begonnen ongeacht waar het probleem gebied zich bevindt. Dit omdat in de hals als het ware dient als een soort ‘afvoerputje’. Langs de halsspier loopt een zenuw die het lymfestelsel stimuleert. Deze kan door een massage geprikkeld worden waardoor de lymfevaten in het hele lichaam zullen gaan werken. Daarna zal de massage verder gaan op de plaats waar het oedeem, de zwelling, zich bevindt.

25 Minuten  € 35,00

50 Minuten  € 60,00


Jade-massage-tafel

Jade massagetafels zijn een combinatie van oosterse therapie en geavanceerde technologie. Het zijn "zelfmassage" massagetafels dat door middel van een automatische bediening, verschillende delen van het lichaam masseert. De belangrijkste voordelen zijn voor mensen met cervicale (hernia) problemen, contracturen, rug, hoofdpijn, duizeligheid, angst, stress, enz.

WAAROM IS JADE?
Jade massagetafels zijn thermische massagebanken die gebaseerd zijn op de natuurlijke eigenschap van Jade stenen als een warmte zender. Vanwege zijn grote gebruik in Azië staan ze bekend als de Koreaanse of Chinese brancards. In oosterse geneeskunde wordt Jade erkend voor zijn voordelen voor de organen en verjonging. Vroeger was Jade zelfs nog meer gewaardeerd dan goud door sommige culturen.

HOE WERKT HET?
Ze zijn therapeutische massagetafels, omdat automatische gunstig programma's combineren lichaam therapieën, zoals massage, warmte therapie, acupunctuur, acupressuur en chiropractie. Jade massagetafels bereiken dit door middel van rollen jade stenen aangebracht bij een temperatuur en snelheid geschikt voor de gehele ruggengraat, spieren en pezen. Een jade behandeltafel is een grote opluchting voor de pijn in vele delen van de rug.

30 Minuten             30,00€


Alle methoden dienen als ondersteunende maatregelen bij talloze ziekten en hebben als doel het zelfherstellende vermogen van uw lichaam te activeren. Ze zijn echter geen vervanging van een behandeling door uw arts.

Prijswijzigingen, tekst- of drukfouten en uitverkocht voorbehouden.